Verblijf

VERHUUR

Stacaravan 

De stacaravan heeft een woonkamer met loungebank die om te bouwen is tot twee extra slaapplaatsen, twee slaapkamers, ruime badkamer met douche en wastafel, apart toilet en een overdekt terras. Geschikt voor 2 volwassenen en max 4 kinderen. De mobilhome is volledig ingericht. Van grote koelkast met ruim vriesvak tot tuinmeubilair en bijna alles wat er tussenin zit. Dekbedden en hoofdkussen zijn ook aanwezig. 

Safaritent
Een huurtent maar dan net even anders. Het is een zeer ruime nieuwe tent met overal stahoogte en een eigen veranda. De tent is voorzien van luxe bedden met comfortabele matrassen, eethoek en een ingerichte keuken. De safaritent is geschikt voor 4 personen (2volwassenen en 2 kinderen). De leefruimte is 5×5 meter en de veranda is 5×3 meter. Voor de douche en het toilet kunt u gebruik maken van het sanitairgebouw.

Cabane
De cabane bestaat uit drie ruimten, elke ruimte is 3×3 meter. De cabane heeft een veranda en ligt op het zuiden. Er zijn twee slaapkamers met comfortabele bedden, één met een tweepersoonsbed (160×200) en één met een stapelbed dat geschikt is voor kinderen. De leefkeuken is volledig ingericht inclusief een koelkast met vriesvak en een magnetron. Voor de douche en het toilet kunt u gebruik maken van het nabijgelegen sanitairgebouw. De cabane is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De keukeninventaris is geschikt voor maximaal 5 personen. Heeft u 3 kinderen, neem dan gerust een bijzettentje mee.

Vertrektent
Bent u gekomen met uw eigen tent en zou u graag de ochtend van vertrek geen gedoe meer willen hebben en of vroeg willen vertrekken? Reserveer dan onze vertrektent. In de tent staan stoelen een tafel en bedden met matrassen. De ochtend van vertrek hoeft u alleen nog maar uw slaapzak in te pakken.

Chat openen
une question/ een vraag?
Si vous avez une question, n'hésitez pas à la poser. Heeft u een vraag? Stel hem gerust. Salut, Mia camping Le Mérou