Accommodations

ACCOMMODATIONS

You prefer to go on holiday without too much luggage and to sleep on a good mattress, but you want to enjoy all the advantages of camping? We can offer you the possibility of renting our chalet or Safaritent.

The Safaritent
Is a tent out of the ordinary. The Safaritent is te most luxurious possible way to camp out, but without bathroom and toilet. It is very spacious and its height offers the same ease of movement as in our chalet. Each tent has its own veranda. The area of the tent is about 5mx5m, the veranda is 5mx3m. There is corner dining area with a small, but fully equipped, kitchen. The Safaritent is designed for 4 people. You will be able to use showers and toilets in the shower block.

Caravan
De zeer ruime toercaravan is voorzien van een rondzit en is geschikt voor 2 volwassenen. (Ook voor lange mensen) Bijna alles is aanwezig van waterkoker, boiler en kachel tot toilet (door u te legen) en alles wat ertussen zit. Voorzien van twee éénpersoons bedden (lengte 200cm) die met elkaar verbonden zijn door een kleiner matras. Door de vrije ruimte bij het voeteneinde is het gemakkelijk in en uit bed stappen. Natuurlijk ontbreekt een ruime voortent met buiten keuken niet.

Cabane
De cabane bestaat uit drie ruimten, elke ruimte is 3×3 meter. De cabane heeft een veranda en ligt op het zuiden. Er zijn twee slaapkamers met comfortabele bedden, één met een tweepersoonsbed (160×200) en één met een stapelbed dat geschikt is voor kinderen. De leefkeuken is volledig ingericht inclusief een koelkast met vriesvak en een magnetron. Voor de douche en het toilet kunt u gebruik maken van het nabijgelegen sanitairgebouw. De cabane is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De keukeninventaris is geschikt voor maximaal 5 personen. Heeft u 3 kinderen, neem dan gerust een bijzettentje mee.

Vertrektent
Bent u gekomen met uw eigen tent en zou u graag de ochtend van vertrek geen gedoe meer willen hebben en of vroeg willen vertrekken? Reserveer dan onze vertrektent. In de tent staan stoelen een tafel en bedden met matrassen. De ochtend van vertrek hoeft u alleen nog maar uw slaapzak in te pakken.

Chat openen
une question/ een vraag?
Si vous avez une question, n'hésitez pas à la poser. Heeft u een vraag? Stel hem gerust. Salut, Mia camping Le Mérou