Kinderen

Le Mérou, voor oud en vooral jong. Wie wil er niet een 7 voetbalvelden groot terrein om rond te struinen?  Wie eet er deze zomer mee in het kinderrestaurant?  We eten letterlijk van tafel en soms zelfs achterstevoren.  Wie maakt de mooiste salto op de trampoline of maakt het beste bommetje tijdens het wekelijkse avondzwemmen?

Le Mérou is een op natuurlijke wijze afgebakend terrein, verdwalen is onmogelijk. Over het hele terrein zijn speeltoestellen te vinden inclusief een jeugdhonk. Dus ook tieners zijn van harte welkom.

Verdien een traktatie door de “zoek de plaatjes” tocht van Hidde op te lossen. Veertien mini foto’s van het terrein. Kun jij ze allemaal vinden?

 

Wil je alvast vakantie-voorpret hebben of iets te doen te hebben in de auto op weg hierheen? Print dan de woordzoeker. Speciaal voor jullie gemaakt door Fiene het zusje Hidde.

Koen van 11 jaar schreef voor jullie het volgende:
Een hele kleine camping midden in de natuur. Wat ik leuk vind aan deze camping is het zwembad. Ben er veel te vinden. Maar wat ook leuk is het kinder restaurant. Patat en frikandel wordt op een tafel gelegd waar je dan samen met de andere kinderen van mag eten. Daarna toetje en wachten op dat het schemert want dan hebben we disco zwemmen. Samen met Mia duiken we er dan in. Bert doet de sproeiers aan!! 

Tess van 12 jaar schreef voor jullie het volgende:
Hoi! Wat leuk dat je mijn stukje wilt lezen! Ik kom nu al van af mijn 4de op Le Mérou. Ik ben nu 12 jaar en ik heb het er nog steeds naar mijn zin. Als je aan komt, ben je gelijk in de vakantiestemming.  Vroeger toen ik klein was ging ik met de bolderkarren en mijn knuffels een mooie tocht over het terrein maken. Ik kon ook heerlijk spelen in de speeltuinen en op trampolines. Nu ga ik vooral met mijn vrienden naar…….. lees het hele bericht van Tess hier

Fiene van 9 jaar schreef voor jullie het volgende:
Als ik op Le Mérou ben, heb ik altijd wel iets te doen. Zodra ik uit de auto stap, ren ik meteen naar Bert en Mia, geef ze een knuffel en als mijn ouders eindelijk uit gepraat zijn met Bert en Mia………… lees het hele bericht van Fiene hier

Zoekt u nog meer vertier voor de kinderen of misschien wel voor uzelf? Dan zit u bij ons in de omgeving ook goed.

Voor outdoor sporten kunnen jullie terecht bij Folmer van Kammenga Aventura

Gaat mountainbiken je niet hard genoeg, dan kun je altijd nog gaan karten bij Karthors in Cahors. Daar hebben ze een leuk en uitdagend circuit. Natuurlijk zelf getest!

Voor de waterliefhebbers is er in Montauban het WAM Aquapark. Daar kunnen jullie terecht voor wakeboarding of super gave waterglijbanen. Ze hebben er voor je ouders een leuk terras waar ze iets kunnen eten of drinken terwijl jij je vermaakt in het water.

Ga je liever op ontdekkingsreis en de diepte in, bezoek dan Les phosphatières du Cloup d’Aural. Een grot zonder dak waar ze fossielen hebben gevonden van 30 miljoen jaar geleden.

Chat openen
une question/ een vraag?
Si vous avez une question, n'hésitez pas à la poser. Heeft u een vraag? Stel hem gerust. Salut, Mia camping Le Mérou